Elke zaterdag staan verschillende v.v. SVI teams op het veld. Allemaal dragen ze hetzelfde tenue, licht met donkerblauw. Maar als je langer kijkt zie je toch verschillen. Elk team heeft een ander sponsorlogo op de borst staan. In deze rubriek zoeken we deze sponsoren op, om te kijken welk bedrijf er achter de shirtsponsor zit.

Hoe ben jij / hoe is Budobouw sponsor geworden bij SVI?

BudoBouw en Kraaninspectie Nederland ondersteunen / sponsoren al jaren verschillende individuele sporters als verenigingen. Wilfred Spijkerman benaderde ons met een mooi voorstel voor onder andere tenuesponsoring op de wedstrijdtenues, inloopshirts en sportassen voor de JO-14, JO-15 en JO-17 elftallen.

Wat is Budobouw voor bedrijf?

BudoBouw Bv is een Betonbouwer die gespecialiseerd is in traditioneel betonwerk, funderingsconstructies en herstel, tunnelbouw, complete staal- en betonskeletten en het leveren en monteren van prefab betonnen onderdelen met een KOMO- of productcertificaat. Wij stoppen graag extra tijd in het meekijken met de opdrachtgever vanaf de ontwerpfase tot aan de oplevering en het eventueel bijsturen van dit traject. Deze werkwijze leidt tot een realistische planning, borging van kwaliteit en leveringsbetrouwbaarheid. Dit is vooral te danken aan een stabiel en trouw team van medewerkers. “Wat ons sterk en onderscheidend maakt, is dat we kranen, machinisten en riggers via Kraaninspectie Nederland, ons andere bedrijf, inzetten. Dit zorgt voor een optimaal samenspel tussen machinisten en bouwers en bevordert de snelheid van het bouwproces. Dit is pure winst. Voor ons en de opdrachtgever.”

Wij realiseren onder andere parkeergarages (boven- en ondergronds), appartementencomplexen al dan niet met commerciële ruimtes en zwembaden.

Enkele referentieprojecten zijn: 3e fase van De Baronie in Alphen aan den Rijn, AH supermarkt in Muiden met daarboven 36 appartementen met half verdiepte stallingsgarage en 5-tracks in Breda waar maar liefst 5 functies bij elkaar komen (hotel, kantoren, wonen, park en voorzieningen) verdeeld over drie gebouwen.

Bovenstaande geeft het beeld dat we uitsluitend grote projecten uitvoeren voor de grote(re) opdrachtgevers. Maar voor kleinere beton- en kraanprojecten, zoals een enkele- of kleinschalige woningbouw, zijn we zeker niet “te groot” en benaderen we op dezelfde wijze.

Naar de toekomst toe blijven we doen waar we goed in zijn. Door de korte lijnen binnen BudoBouw en Kraaninspectie Nederland zijn we goed in staat om snel in te springen op aanpassingen in wet- en regelgeving en hetgeen er in de markt en maatschappij leeft en gevraagd wordt.