Na de onverwachte aankondiging afgelopen maart van onze huidige trainers, dat zij aan het einde van het lopende seizoen niet verder wensten te gaan, moest SVI op zoek naar een nieuwe trainer. Die hebben we gevonden in de persoon van Pim Kaagman.

Pim heeft een indrukwekkend CV als trainer van vele grote amateurverenigingen in het hoogste amateurvoetbal. Hij past prima in het trainersprofiel van vv SVI en na positieve gesprekken met de BGV en de spelersraad zijn we verheugd dat Pim trainer wordt van vv SVI-1 voor het seizoen 2024-2025.

Wilfred Spijkerman, de nieuwe verantwoordelijke man voor het technisch beleid senioren, is blij met de komst van Pim Kaagman. “Pim heeft bij meerdere verenigingen laten zien te kunnen werken met een relatief jonge, maar ambitieuze groep spelers en mede door zijn sterk sociale karakter verwachten we dat hij onze spelers, individueel en als team, naar een hoger niveau kan brengen. Daarom denken we dat Pim prima bij SVI zal passen. De jeugd bij SVI krijgt altijd kansen en dat willen we graag zo houden”.

Pim Kaagman: “Tijdens de gesprekken die ik voerde met de BGV en de spelersraad bleken we veel raakvlakken te hebben, hierdoor raakte ik erg enthousiast over SVI. Ik ben een trainer die het mooi vindt om zowel het team, als de spelers individueel, door te laten ontwikkelen en dit te koppelen aan prestaties waardoor de mensen van de club, vrijwilligers en supporters, een mooi seizoen kunnen beleven. Met andere woorden, ik heb er erg veel zin in!”

Welkom Pim bij onze mooie club, samen maken en zijn we de v.v. SVI.