Op zaterdag 8 juni 2024 hebben Prins Lyonder van CV De Deurzakkers en de, voorzitter van de activiteitencommissie van vv SVI, Robert-Jan Spijkerman, beiden een cheque overgedragen aan de licht geëmotioneerde  Miranda Verhoeven-Platje. Dit  gebeurde voorafgaand aan de Zwolse Halve Marathon in de binnenstad van Zwolle bij De Kuiperij, met een mooie gezamenlijke opbrengst van €1860,- voor het KWF.

De keuze voor het goede doel wordt door de regerende Hoogheid, Prins Lyonder, bepaald samen met de voorzitter van de activiteitencommissie van voetbalvereniging SVI. CV De Deurzakkers is een trots onderdeel van vv SVI.

Waarom de keuze deze keer voor KWF?  Hans Platje, de vader van Miranda, is helaas overleden aan de gevolgen van kanker. Toen wij hoorden van het initiatief van Miranda om geld in te zamelen voor het KWF door mee te doen met een marathon was de keuze snel gemaakt. Hans Platje heeft de eerste 4 edities van de KerstCarnavalsBingo gepresenteerd en dan is het mooi de opbrengst van de 5e editie aan het KWF te kunnen doneren.

Deze 5e editie van de KerstCarnavalsBingo in december 2023 was uitermate succesvol, met een afgeronde opbrengst van €1360,–. De activiteitencommissie van SVI, onder aanvoering van Robert-Jan Spijkerman, heeft afgelopen Koningsdag op 27 april een speciale ronde georganiseerd tijdens de loterij waarvan de opbrengst €500,- bedroeg. Een mooie gezamenlijke opbrengst dus van € 1860,–.

Tot Carnavals met en bij de Deurzakkers(MR)