Isa Scholten gaat vanaf volgens seizoen voetballen voor Go Ahead Eagles MO16. Isa is 14 jaar en woont in Zwolle. Ze is begonnen met voetballen bij v.v. SVI toen zij 7 jaar oud was. 

Na een jaar is zij gaan voetballen bij ZAC, waar zij tot vorig seizoen bij de jongens voetbalde. Dit seizoen speelde Isa voor v.v. SVI MO17-1. Een half jaar geleden is zij begonnen bij het Talenten Team Reggestreek (O16) en daar heeft zij veel geleerd en het heel erg naar haar zin gehad.

Wij stelden Isa een paar vragen over deze fantastische stap!

Hoe voelt het om volgend jaar dit nieuwe avontuur aan te gaan?
Het voelt super goed om volgend jaar een nieuwe stap te maken. Ik heb er super veel zin in en ik ben heel erg blij dat ik deze kans heb gekregen!

Waar kijk je het meeste naar uit?
Ik kijk het meeste uit naar het bijna elke dag voetballen en met een super leuk team dit avontuur aan te gaan en wedstrijden te spelen op een hoger niveau.

Hoe zou jij jezelf omschrijven als voetballer?
Ik ben aanvaller en ik denk dat mijn beste kwaliteiten zijn: schieten, snelheid en inzicht in het spel.

Hoe was het om bij v.v. SVI te voetballen?
Het was super leuk om bij v.v. SVI gevoetbald te hebben, al heb ik er in totaal maar twee jaar gevoetbald. Eerst begonnen in JO08 en nu in MO17-1, waar we dit jaar drie keer kampioen mee zijn geworden!

Wat ga je missen?
Ik ga de meiden uit mijn team heel erg missen en de club zelf ook, maar ik kom zeker nog zo vaak mogelijk kijken om iedereen te supporten!

Wij wensen je veel plezier en succes Isa!