Beste SVI vrienden. Als bestuur en kantine beheerders willen we graag even terugkomen op de afgelopen “Familiedag”.

Een week voordat de kermis zou beginnen, is het evenemententerrein waar de kermis  gehouden zou worden ongeschikt bevonden vanwege de grote hoeveelheid regen die gevallen was. De organisatie kon twee dingen doen: alles helemaal afblazen of zoeken naar een alternatief. Er is gekozen voor dat laatste en daardoor kwamen wij in contact met de organisatie van dit grote evenement. En omdat dit een groot evenement is, hangen er andere (lees: strengere) regels aan.

Op de dag ná ons eerste gesprek heeft de gemeente al groen licht gegeven om alles bij SVI onder te brengen. Dit snelle handelen vanuit de gemeente is uniek en mag dan ook gewaardeerd worden.

Dat een zeer geliefde en goed bezochte Familiedag voor één keer samenvalt met een kermis, foodtrucks, kraampjes, volleybal en voetbal vergt van ons allen veel flexibiliteit. Eens te meer is gebleken dat wij dit met z’n allen kunnen!!! Waarvoor hartelijk dank!

Maar…….we moeten wel kritisch blijven als organisatie, want er zijn door deze ad-hoc beslissing ook zaken die even onder de loep moeten worden genomen. Daarover gaan wij komende week de puntjes op de welbekende “i” zetten en zullen wij er voor zorgen dat een dergelijk evenement niet meer samenvalt met onze eigen Familiedag. Want die is heilig en dat zal ook altijd zo blijven.

Voor nu nogmaals bedankt voor alle begrip, inzet en flexibele opstelling en alvast een fijne vakantie gewenst.

Groeten,
Volkert Muijs (namens bestuur)
Robert Jan Spijkerman (namens AC)
Ronald de Vos (kantine beheer)
Herman Boshoeve (kantine beheer)

PS: De zomergasten gaan in de vakantie  gewoon door op de zaterdagen vanaf 14.00 uur.