SVI’ers. Het seizoen 2023/2024 is bijna afgelopen. Het steeds mooier wordende weer geeft aanleiding om aan vakantie te denken en even afstand van het voetbal te nemen, maar dat geldt nog niet voor iedereen. Helaas zijn er weinig toernooien, maar wel nog een mooie familiedag a.s. zaterdag 22 juni.

Niet alleen de voetballers zijn actief binnen een vereniging, maar zeker ook de mensen die het voetbal mogelijk maken: coördinatoren, wedstrijdsecretariaat, scheidsrechters, kantinemedewerkers, leiders, trainers etc. etc. honderden vrijwilligers die er gezamenlijk voor zorgen dat u en jij dat mooie spelletje kunt spelen in een ambitieuze, sfeervolle en gezellige omgeving.

https://portaal.vvsvi.nl/Teamindeling

Het voetbalbestuur is ook verantwoordelijk voor de teamindelingen, van de mini’s tot en met de senioren en daar willen we enige uitleg bij geven. Elke lichting ( bv JO19 ) heeft een “eigen” scout. Dat betekent dat we als voetbalbestuur niet alleen afgaan op de input van de trainers, maar ook van de scout en daarnaast is er per lichting een Technisch Coördinator. Zij bepalen gezamenlijk welke speler het beste past in welk team.

Hiermee willen we de driehoek ( veiligheid/plezier/prestatie ) zo goed als mogelijk binnen SVI waarborgen en ieder kind/mens zijn/haar talent de ruimte geven binnen de mogelijkheden die we hebben.

De komende weken wordt hier hard aan gewerkt maar intussen worden er bv al wel toernooien gespeeld en getraind met de VOORLOPIGE selecties voor volgend seizoen.

Met name het accent op voorlopig want er kunnen allerlei redenen zijn waarom jij of uw kind wel of niet bij een voorlopige selectie zit.

Dit weekend rondom de FAMILIEDAG (met mooie activiteiten, prachtig weer en vooral een gezellige sfeer) worden de indelingen van de teams bekend gemaakt maar ook dan is de indeling nog geen 100% zekerheid omdat in de zomerperiode er nog van alles kan gebeuren.

We houden eenieder op de hoogte en laten we zorgen voor een mooie en sportieve seizoensafsluiting.

Met vriendelijke groet
Bestuursgroep voetbal