Afgelopen zaterdag zijn de eerste bekerwedstrijden alweer gespeeld. Onder prima weersomstandigheden werd er weer door menig team op Sportpark “De Siggels” afgetrapt.

We doen dat dit seizoen met 3 senioren- en een 2e damesteam extra, terwijl het aantal jeugdteams gelijk blijft. En dat zijn mooie ontwikkelingen. Er zit weer groei in de vereniging. Ten opzichte van vorig seizoen zijn we met ca. 50 leden gegroeid.

De groei bij de senioren houdt ook in dat er extra druk komt te staan op de wedstrijddagen en trainingsavonden. Op de zaterdagen zal het voor gaan komen dat er om 17.00 uur nog wedstrijden gespeeld worden – en op de dinsdagavond gaan er meer seniorenteams trainen. Dat heeft weer tot gevolg dat we op dinsdagavond ook het Clubhuis weer openstellen en barpersoneel nodig hebben.

Op dit moment is het redactieteam van de Seizoengids bezig met de laatste stukjes en foto’s. Als voorzitter heb je het voordeel dat je betrokken wordt bij de voortgang. En het resultaat mag er weer zijn. De Seizoengids heeft dit jaar een ander formaat en is dikker door de extra adverteerders die dit jaar zijn geworven. De werving van de adverteerders is dit jaar verzorgd door de drukker van de Seizoengids, MarneFeenstra. Door omstandigheden wordt de Seizoengids wat later gepresenteerd dan gebruikelijk, namelijk op zaterdag 19 oktober 2024.

Degenen die afgelopen week voor het eerst weer op het Sportpark waren, werden hopelijk verrast door de overkapping die in de zomermaanden door Aldura is geplaatst. Rond 5 september 2024 wordt er nog een 2e overkapping geplaatst, zodat iedereen lekker in de schaduw kan zitten bij mooi weer.

Als laatste goede nieuws kan ik meedelen dat deze week de verlichting op veld 2 door de Gemeente wordt vervangen door LED verlichting. Zo zetten we weer een stap in het verduurzamen van ons Sportpark.

Samen maken en zijn wij v.v. SVI!

Met vriendelijke groet,
Geert Prins